After school Stars (clasa pregatitoare – clasa a IV-a)

 
Programul after school Stars se desfașoară între orele 10,30 – 17,30  și este structurat astfel:

·         preluarea copiilor de la scoala, indiferent de ora de terminare a cursurilor;

·         masa de prânz;

·         activităţi recreative, educative și distractive, atat in interiorul sediului, cat si in curtea exterioara sau in sala noastra de sport;

·         efectuarea temelor si pregătire suplimentară;

·         gustare dupa amiaza;

  • in taxa sunt incluse: transportul de la scoala catre centrul nostru, limba engleza, club de lectura, ateliere  de desen si pictura, creatie, dezvoltare personala, joc si miscare, activitati distractive, educative si recreative, jocuri si concursuri;

·         cursuri opţionale: aikido, basket, sah, limba germana, dansuri;

·         transportul copiilor către casă (optional).

Preţ: 990 lei/luna + 20 lei/zi masa de pranz, transportul de la scoala catre sediul nostru este INCLUS* – abonament lunar – program 10,30 – 17,30

          90 lei/zi *- frecventa ocazionala, masa de pranz, gustarea si transportul de la scoala catre sediul nostru sunt INCLUSE IN PRET – program 10,30 – 17,30

       SCOALA ONLINE         

490 lei/saptamana* – program 7,30 – 17 ,30, include micul dejun, gustari la orele 10,30 si 15,30, prânzul, efectuarea temelor de la scoala sau supraveghere la predarea online, urmata de explicarea lectiei predata online si aprofundarea cunoastinelor noi invatate, limba engleza, club de carte, curs de pictura si desen, ore de gimnastica/sport, jocuri si concursuri, activitati distractive, educative si recreative sub supravegherea cadrelor didactice. 

*Nu percepem alte taxe (taxă de înscriere, taxă pentru materiale igienico-sanitare, materiale didactice etc).

*Reducere de 10% pentru al doilea copil din familie înscris la noi.

*Cursurile opţionale nu sunt incluse in preţ (se achită separat).

Avem deschis si in perioada vacantelor scolare!

Vă așteptăm la sediul nostru situat ultracentral în Ploiești, stada Aurel Vlaicu, nr. 9, pentru a discuta planul de educație potrivit pentru copilul dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne contactați la telefon 0737 476 496, pe Facebook Centrul educational Stars sau pe mail la starsprahova@gmail.com .

Va oferim:

– cadre didactice cu experienta si rabdare, dedicate muncii cu copiii;

– spatiu generos, curat, vesel, amenajat cu caldura si confort pentru copii, adaptat necesitatilor acestora;

– locatie ultracentrala;

– locuri limitate in grupa;

– sali de studiu mari si luminoase, sala de sport pentru diverse activitati, grupuri sanitare moderne, curte interioara amenajata pentru jocuri (tobogan, leagane, badminton, cos de basket etc);

– mobilier adaptat varstei si activitatilor desfasurate;

– camere de supraveghere, laptopuri, televizoare, videoproiectoare;

– materiale didactice, jocuri si jucarii adaptate varstei, table de scris si de desenat;

– organizare de petreceri tematice. (Halloween, 1 Iunie, etc.) sau onomastice;

– toate spatiile din cadrul centrului nostru educational sunt permanent igienizate conform normelor in vigoare.

Activitati extracuriculare:

– plimbari in parcuri;

-vizite la muzee, expoziții, galerii de arta, case memoriale, gradini zoologice si botanice;

– vizionari spectacole de teatru si filme la cinema;

– școală/club de vară/iarnă.

Si pentru ca vrem sa va dovedim, va invitam sa vizualizati postarile noastre din anii trecuti, din sectiunea „Fotografii”, de pe pagina noastra de Facebook Centrul educational STARS .

La nivel mondial, sistemul after school este considerat extrem de important în rezolvarea anumitor aspecte de ordin educațional  și social (atât dezvoltarea competențelor și abilităților, cât și furnizarea unui cadru sigur și educativ în care elevul să își poată petrece timpul după încheierea orelor de școală).

La after school Stars, activitățile care intră în componența programei sunt elaborate de către o echipă de specialiști (cadre didactice, psihologi) deoarece noi considerăm că, printr-o calitate înaltă a acestora, copiii vor ajunge la rezultate excepționale, adică la o cât mai bună dezvoltare a abilităților sociale, cognitive, fizice si emoționale.

Una dintre activitățile principale incluse în acest program este consilierea și sprijinirea elevilor, în vederea efectuării temelor, de către cadre didactice specializate, cu multă experiență didactică, empatie și rabdare.

 

La after school Stars, copiii:

  • sunt ajutați să înțeleagă mai bine noțiunile care se predau în clasă, la școală;
  • sunt sprijiniți în depășirea anumitor dificultăți de asimilare a acestor noțiuni și sunt îndrumați în ceea ce privește efectuarea corectă a temelor ;
  • aprofundează materia necesară, efectuează exerciții suplimentare și sunt ghidați către obținerea unor rezultate foarte bune.

Avantajele programului after school Stars

Activitățile realizate de către copiii înscriși la after school Stars au un impact pozitiv asupra formării personalității lor, asupra performanțelor școlare și asupra modului în care aceștia se vor integra în societate.

Dintre aceste beneficii, enumerăm

  • Creșterea calității studiului și a performanței școlare

Elevii care vor frecventa programele noastre și vor participa la activitățile cu caracter educativ organizate in after school Stars, vor obține rezultate mai bune la școală, deoarece se vor dedica mai mult timp studiului, își pot dezvolta anumite competențe și abilități vor petrece mai puține ore în fața televizorului, calculatorului, tabletei sau a telefonului mobil sau într-un mediu în care nu sunt supravegheați.

  • Dezvoltarea la copii de noi abilități și interese

Cursurile de limbi străine, atelierele de pictură, muzică, dans și alte activități sportive sportive organizate în cadrul after school Stars, oferă elevilor oportunitatea de a-și dezvolta talentele în sfera pentru care manifestă interes și de a face performanță pe termen lung, ceea ce poate conduce la obținerea unor rezulate remarcabile.

  • O mai bună capacitate de relaționare a elevilor

Elevii care participă la activitățile din cadrul after school Stars învață să relaționeze mai bine atât cu colegii (prin interacțiunea în timpul activităților incluse în program), cât și cu adulții (părinți, cadre didactice).

Socializarea cu alți copii de aceeași vârstă, cu care elevii împart aceleași interese comune, activităţile de întărire a abilitaţilor emoţionale, jocurile consumatoare de energie, activităţile de creaţie, jocurile care întăresc unitatea grupului, jocurile amuzante, jocurile cu mesaj îi vor încânta pe copii si îi vor face să vină cu drag și cu plăcere la after school Stars.

Astfel copiii trăiesc sentimentul de apartenență la un grup, atât la școală, cât și la after school și vor putea să facă față mai ușor provocărilor care vor apărea de-a lungul vieții.

  • Un mediu sigur și ofertant, atât pentru copii, cât și pentru părinți

Copiii vor avea temele efectuate pentru școală, vor avea abilități de studiu mai bune, își vor organiza timpul mai bine, vor obține rezultate mult mai bune la învățătură, vor avea după-amiaza și seara libere să se joace și să comunice mai mult cu familia, își vor forma obiceiuri pozitive și atitudini proactive.

Părinții nu vor mai avea grija legată de rezolvarea temelor, vor avea timp mai mult să petreacă și să comunice împreună cu copiii, mai mult timp pentru ei înșiși, vor fii mai liniștiți la serviciu, deoarece își vor ști copiii în siguranță, vor decide mai ușor ce activități sunt potrivite pentru copiii lor și nu vor mai consuma timp sa meargă în alte locații pentru desfășurarea activităților educative si recreative.

   

Activităţi recreative şi sportive – cursuri opţionale

Ȋnvaţarea și dezvoltarea personală a copiilor nu se încheie la porţile școlii.

Activităţile care se desfășoară în cadrul „Stars” reprezintă oportunităţi în descoperirea talentului, a aptitudinilor și a intereselor fiecarui copil în parte.

Este datoria noastră de părinţi și cadre didactice să modelăm caracterul și personalitatea copiilor noștri si să le descoperim aptitudinile, cu răbdare, atenţie şi implicare.

        Activitățile recreative din cadrul after school Stars cuprind:

·         organizarea de jocuri și concursuri pe diverse teme de interese pentru elevi;

·         activități menite să dezvolte abilitățile artistice ale copiilor (prin participarea acestora la cursuri sau ateliere de teatru, pictură, muzică sau dans);

·         jocuri si activități specifice fiecărei vârste, care înbunătățesc abilitățile emoționale și sociale – ceea ce psihologii numesc inteligență emoțională.

Conform unui număr mare de studii (efectuate in SUA), copiii care au abilități specifice inteligenței emoționale sunt mai fericiți, mai încrezători și au rezultate mai bune la școală. Aceste abilități sunt elementele de bază care îi ajută pe copii să devină adulți responsabili, productivi și afectuoși.

·      organizarea, pentru copiii înscriși la after school Stars, de petreceri speciale cu ocazia zilelor de nastere.

After school Stars ofera copiilor cursuri de limba englezã, limba francezã, limba germanã, dansuri, baschet,scrimă, karate, șah, atelier de creație, teatru.

Așteptăm propunerile părinţilor în ceea ce privește derularea altor activităţi recreative.