Before school Stars (clasele V-VIII)

Programul before school Stars se desfasoarã între orele 7.30 – 13.00 și este structurat astfel:

·         micul dejun;

·         efectuarea temelor, lucru suplimentar și pregătire pentru concursuri si olimpiade;

·        activitati recreative si distractive;

·         masa de prânz (felul I, II + desert);

·         transportul copiilor cãtre școală .

  Preţ:       890 lei/luna + masa de pranz 18 lei/zi, transport inclus de la sediul nostru catre scoala, indiferent de ora de incepere a orelor* – abonament lunar
                  75 lei/zi * – frecvență ocazională, TRANSPORT INCLUS 
*Nu percepem alte taxe (taxă de înscriere, taxă pentru materiale igienico-sanitare, materiale didactice etc)

*Reducere de 10% pentru al doilea copil din familie înscris la noi.

*Cursurile opţionale nu sunt incluse in preţ (se achită separat).

Vă așteptăm la sediul nostru situat ultracentral în Ploiești, stada Aurel Vlaicu, nr. 9, pentru a discuta planul de educație potrivit pentru copilul dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne contactați la telefon 0737 476 496, pe facebook  Centrul educational Stars  sau pe mail la starsprahova@gmail.com .

Vă așteptăm cu drag !

Centrul educațional Stars este primul centru educațional din județul Prahova care are program “before school” (scoala înainte de școală) pentru elevii din clasele V-VIII.

Deoarece majoritatea școlilor gimnaziale din Ploiești au program de la prânz până seara, ne-am gândit să înființăm un program de tip “before school”, deoarece copiii sunt obosiți după terminarea orelor de la școală, parintii sunt epuizati dupa serviciu și nu mai au randament în ceea ce privește efectuarea temelor pentru acasă, iar dimineața părinții sunt la serviciu și nu beneficiază de sprijin și ajutor la efectuarea temelor.

Programul Before school Stars este destinat copiilor care studiază în clasele V – VIII, unde, sub atenta supraveghere și îndrumare a unor cadre didactice specializate, elevii își pregatesc temele, învată, efectuează exerciții suplimentare (la limba romană și matematică), li se furnizează cu rabdare explicații în cazul în care nu au ințeles ceva anume la școală, fac pregatire pentru concursuri si olimpiade, participă la activități opționale (limbi străine), se relaxează prin activitățile recreative, socializează și își fac prieteni.

De asemenea, aprofundarea materiilor din clasele V-VIII cu seriozitate și rigurozitate garantează rezultate bune la testele de evaluare națională din clasele a VI-a și a VIII-a.

Trecerea de la învățământul primar la învățământul gimnazial constituie un „prag” care poate fi depăşit de către copil cu relativă usurinţă sau cu dificultăţi, în funcţie de personalitatea fiecărui individ, dar şi de sprijinul de care acesta se bucură din partea celor ce îi sunt alături.
Înlocuirea învăţătorului cu un număr mare de profesori, schimbarea metodologiei de lucru, a materialelor didactice şi auxiliarelor şcolare, trecerea la un alt sistem de evaluare/notare, modificarea programului şcolar şi a curbei de efort, dar şi multiplele transformări de comportament, afective, biologice și psihologice declanşate de debutul pubertăţii, constituie piedici în calea adaptării şcolare la gimnaziu.

Avantajele programului Before school Stars

Activitățile realizate de către elevii înscriși la Before school Stars au un impact pozitiv asupra formării personalității lor, asupra performanțelor școlare și asupra modului în care aceștia se vor integra în societate.

Dintre aceste beneficii, enumerăm:

·         Creșterea calității studiului și a performanței școlare

Elevii care vor frecventa programul nostru și vor participa la activitățile cu caracter educativ organizate în cadrul Before school Stars, vor obține rezultate mai bune la școală, deoarece se vor dedica mai mult timp studiului, își pot dezvolta anumite competențe și abilități și vor petrece mai puține ore în fața televizorului, calculatorului, tabletei sau a telefonului mobil sau într-un mediu unde nu sunt supravegheați.

·         Dezvoltarea la copii de noi abilități și interese

Cursurile de limbi străine, activitățile sportive organizate în cadrul Before school Stars, oferă elevilor oportunitatea de a-și dezvolta talentele în sfera pentru care manifestă interes și de a face performanță pe termen lung, ceea ce poate conduce la obținerea unor rezulate remarcabile.

·         O mai bună capacitate de relaționare a copiilor

Elevii care participă la activitățile din cadrul Before school Stars învață să relaționeze mai bine atât cu colegii (prin interacțiunea în timpul activităților incluse în program), cât și cu adulții (părinți, profesori).

Socializarea cu alți copii de aceeași vârstă cu care elevii împart aceleași interese comune, activităţile de întărire a abilitaţilor emoţionale, jocurile consumatoare de energie, jocurile care întăresc unitatea grupului îi vor încânta pe copii și îi vor face să vină cu drag și cu plăcere la Before school Stars.

Astfel copiii trăiesc sentimentul de apartenență la un grup, atât la școală, cât și la Before school Stars și vor putea să facă față mai ușor provocărilor care vor apărea de-a lungul vieții.

·         Un mediu sigur și ofertant, atât pentru copii, cât și pentru părinți

La Stars, copiii vor avea dimineața temele efectuate, sub atenta supraveghere si îndrumare a unor cadre didactice specializate, vor avea abilități de studiu mai bune, își vor organiza timpul mai bine, vor obține rezultate mult mai bune la învatatură, își vor forma obiceiuri pozitive și proactive și vor avea după-amiaza și seara libere să se joace și să comunice mai mult cu familia.

Părinții nu vor mai avea grija legată de rezolvarea temelor, vor avea timp mai mult să petreacă și să comunice împreună cu copiii, vor avea mai mult timp pentru ei înșiși, vor fii mai liniștiți la serviciu, deoarece își vor ști copiii în siguranță, vor decide mai ușor ce activități sunt potrivite pentru copiii lor și nu vor mai consuma timp și energie sa meargă în alte locații pentru desfășurarea activităților educative si recreative.