Despre Noi

Activitatea principală a elevilor de la Centrul educațional Stars este rezolvarea temelor zilnice primite la şcoală.

Unul dintre obiectivele principale ale echipei noastre educaţionale îl reprezintă obţinerea calificativelor sau a notelor maxime la toate materiile studiate.

Fiecare copil este îndrumat, susţinut și ajutat cu maximă atenţie şi evaluat periodic pe baza unor fişe de observaţie, care se prezintă periodic părinţilor.

Temele zilnice sunt însă doar o parte a efortului educaţional al echipei Stars. Ştim că un elev are nevoie, în afară de manuale şi rechizite, de o motivaţie puternică a pentru învăţare.

Aceastã motivaţie o găsim şi o cultivăm cu răbdare şi tenacitate prin joacă, proiecte si concursuri, care îi vor ajuta pe elevi să îşi dorească să cunoască mai multe, să înţeleagă materia studiată, să gândească independent, să devină curioşi, să întrebe.

La Centrul educațional Stars, elevii sunt pregatiţi, asistaţi și încurajaţi să participe la concursurile şcolare, să evolueze în medii concurenţiale care le pun în valoare cunoştinţele şi abilităţile.

Organizăm activitaţi distractive si recreative sănătoase, cum ar fi gimnastica, săritul în trambulină, dansul, baschetul, scrima, karate, şahul şi tot ce se poate imagina pe vreme bună în curtea interioară sau pe vreme friguroasă în sala de sport.

Le oferim copiilor dumneavoastra  jocuri de creaţie, cum ar fi desenul, modelajul, decupatul, lipitul.

Inventăm jocuri, citim împreună cu copiii poveşti, vizionăm filme și piese de teatru, vizităm muzee, ne plimbăm prin parcuri, descoperim lumea.

Copiii descoperă lumea prin joacă, iar nouă ne place să ne jucăm!

Spaţiu si dotãri

Cladirea Stars este situată ultracentral în Ploiesti, pe strada Aurel Vlaicu, nr. 9, vis-a- vis de clădirea ANAF.

Sediul nostru are suprafată generoasa cuprinde săli de cursuri, sală de mese, toalete (adulti, fete, baieţi), spațiu generos de depozitare în subsolul cladirii, sală de destinată activităților recreative, curte interioară.

Camerele sunt luminoase si spaţioase, oferind condiţii optime de desfașurare a activităţilor educaţionale.

Sălile sunt dotate cu:

  • camere de supraveghere video;
  • video-interfon;
  • mobilier specific educaţional;
  • table magnetice;
  • televizoare, videoproiectoare și laptopuri;
  • materiale didactice pentru derularea în bune condiţii a temelor, a opţionalelor şi a activităţilor ludice specifice fiecărui atelier.